Home

Over ons

Rasstandaard

Onze honden

Puppies

(Jacht)Training

Nieuws

Contact

Favoriete links
U wilt een pup?
A-nest: Misthy x Heros
B-nest: Misthy x Mac
Puppies

Op deze pagina kunt u de belevenissen van de bij ons geboren puppies volgen. En is te lezen hoe wij te werk gaan als u een pup van Van het Raedthuys wilt.

Hieronder een foto van het E-nest van Isis, de moeder van Misthy, dat geboren is op 16 juli 2011. Tamara heeft geholpen bij de bevalling en zoals te zien is, was dat een behoorlijke klus met 9 pups. 
 


BELANGRIJK

Het zal u niet ontgaan zijn dat beide rassen van "Van het Raedthuys" jachtondenrassen zijn. Dit brengt een zorgvuldig afweging met zich mee. Bent u of is uw gezinssituatie geschikt om een dergelijke hond te houden. Een hond aanschaffen is zo gebeurd, maar een (jacht)hond goed opvoeden en een goed leven bieden is een langdurige verplichting en iedere dag opnieuw een verantwoordelijkheid. 

Wij fokken de pups volgens de reglementen van de betreffende vereniging (en de eisen van de Raad van Beheer) en hebben tot doel een gezonde pup aan de nieuwe eigenaar over te dragen. Als de pup u als toekomstig baasje kriijgt, dan is hij ingeent, gechipt en voorzien van een stamboom. De eerste weken nadat de pup bij u woont zullen wij u voorzien van handige informatie over die belangrijke fase in het leven van de pup.


Ook in het verdere leven van de pup kunt u blijven rekenen op antwoorden op uw vragen, onze tips en adviezen, want wij zijn ook ooit voor de eerste keer aan een jachthond begonnen. Ondertussen zijn we wat wijzer (en ouder) en brengen wij onze kennis graag over.
Om in aanmerking te komen voor een pup, kunt u vragen om op de wachtlijst geplaatst worden, meer informatie vindt u bij "U wilt een pup?"

Ook omdat wij maar incidenteel een nestje fokken, kunt u er van uitgaan dat wij met grote zorg onze puppeneigenaren kiezen. In een nestje met puppies gaat veel liefde en tijd zitten en zal bekroond moeten worden met een leuke toekomstige baas en eigenaar van de pup.
 Home
Over ons
Rasstandaard
Onze honden
Puppies
(Jacht)Training
Nieuws
Contact
Favoriete links